Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland stämmer det nog att tala är silver och tiga är guld


En svår konst

 

så många dumheter det finns att läsa

en del kallar det för "nätmobbning"

andra säger att ordet är fritt

 

tänk så lätt det är att sätta nya ord

finna mellanradsbudskap som

visslar i elakhetens vind

 

ibland är det mycket

mycket svårare att

tiga tror jag mig se




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-21 13:18



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Här är alla välkomna, gubbar, kärringar och ungar, såvida de inte är illvilliga och elaka. För då tycker jag de kan gå någon annanstans! Det finns så mycket att välja på...... här vill vi ha det så trivsamt det går, eftersom vindarna blåser tillräckligt snålt ändå!
Varmt välkommen Bibbi!
2008-11-21

  Bibbi VIP
Eftersom jag ändå inte lyckades tiga tar jag mig friheten att alltid reta "någon" genom att som kvinna "kärring"ge en kvinna ett bokmärke till en utomordentligt bra text, om jag nu får lov att tycka det för "vissa".
2008-11-21

  Bibbi VIP
Jag lyckades inte att tiga och ångrar att jag "kastade pärlor för svin" så de fick tillfälle att "vända sig om trampa ner och sarga" som bibeln talar om.
Du gör klokt Ulla ty endast kärleken består och är störst.
2008-11-21

  Havsbris
och ignorera
är diamant,
speciell när
allt är sagt redan
och finns ingen
orsak att slå
de som redan
ligger sjuka och
utan det gråa
i hjärnan är
slöseri av tid och
energi, att svara
på tal när sådana
inte förstår ett dugg
och alla redan vet
vad som gäller, det
är skratterande och
ironisk att se några
gräva och slå sig själva
som skorpioner efter
elden... ;o)

Utmärkt skriven,
tack och BRAVO!

Sanna och kloka
ord!!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP