Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla låga



Du lilla låga
lys för mig
Lys för mig och de mina
Värm alla frusna
Tröst giv åt de brutna
Gläds med de glada som vänta

Du lilla låga
lys för vår värld
Lys för vänskap och fred
Låt mänskorna se
att ljuset är stort
och leder dem fram
om de bara har modet att följa

Du lilla låga
lys för oss alla
Mörkret och kylan är här
Giv modet att vara någon nära idag
Giv modet att ta någons hand
och giv lite av din värme




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-21 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon