Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara nära vänner kan ha sitt pris.
Svårast kanske för den som strävar efter att vara perfekt.




Att blotta sig

 

nu var det sagt

tårarnas flod runnit klart

vänskapen kärare

än någonsin

 

trodde jag

 

vänskapen kanske

inte tålde

blottläggandet av

mänskliga egenskaper

 

så kallade "svagheter"




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-21 14:19



Bookmark and Share


  Havsbris
Oroa dig inte,
civil kurage är tyvärr
inte en stark sida av
svenska människor...

Ja,
beror på länder och
länder, kultur och
utbildning
samt uppfostning...
Men är inte det bra
att se vem ens vänner
riktig här??? hmmmm

...

BRAVO,
läs- och tänkvärda
ord!!!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP