Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergiven.. Igen

Jag har glömt hur man andas
Mitt i all kaos

Och

Jag har gått vilse
Ibland död och svek

Jag har tappat orken
Och allt mitt hopp
För du var min drivkraft

Allt jag ser är mörker och blod

Allt jag känner är ångest och oro

Utan dig
Betyder inget längre något




Fri vers av xEvviie
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-22 16:52



Bookmark and Share


    LillaVampyr
Jättebra, sötis <3 Men jag tror du har stavat fel? xd
2009-04-23

  Svartsilver
Du kommer att resa dig upp, starkare och vackrare än någonsin!
Men det måste få ta sin tid.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie