Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min bästa stund


morgonstund

natten övergick till morgon

äntligen

lät kaffebryggan puttra
tog ett bloss på förstukvisten

äntligen

ensam i köket
med kaffekoppen, tystnaden

äntligen

en stund för oss
jag och mina tankar.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-22 17:03



Bookmark and Share


  Annmargreta
Härligt,känner igen den här längtan som du känner efter den sköna tystnaden och den härliga morgonkoppen.
2008-11-22

  **AnneLiten**
känns varmt och mysigt, tillfällen i livet som gör att man mår bra
2008-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Dyrbara stunder det där.
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström