Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel i din hand

En darrande fågelunge låg i din hand
du lovade stolt att den skulle du vårda

Två lugna ögon såg rakt in i mina
jag ska bädda ner den bland kärlekens dun

Men även en dunbädd behöver omsorg
en gnutta värmen och kärleksfull vård

en kall liten fågel med flämtande mun
ensam bland stelnande dun

längtar efter den ömma hand
som gav pulserande liv




Fri vers av **AnneLiten**
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-22 18:47



Bookmark and Share


  noname_realmind
Mycket vackert... griper tag i mig med sin svidande ömhet...
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

**AnneLiten**
**AnneLiten**