Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mästaren har ordet


Ett (mycket) inofficiellt mästerskap
i att taga korta steg
ska tilldelas undertecknad
stoltheten
förtjusningen
och prissumman
bör betraktas som blygsam

Men va fan...
dags att sova nu
imorgon är nya tävlingar
då avgörs
distriktmästerskapet
i bortförklaringar




Övriga genrer av Al Lanzon
Läst 470 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-22 22:38



Bookmark and Share


    sunnanvind
Oj! Skulle just till att kommentera denna, och vad får jag se, jo jag har gjort det förut! Samma ahaupplevelse gav den igen i allafall! Applåd!
2009-05-15

  Miss Mod
"distriktmästerskapet
i bortförklaringar " Så jäkla bra!
2009-02-07

  Kristina Wallbing
Fyndigt! Hellre deltar jag i korta-steg-mästerskapet; små steg leder ju också någonstans...
2008-12-14

    sunnanvind
Här gör jag mina egna kopplingar ur mitt eget liv...
Din text träffar då mycket rätt och slutsumman av alltihop är ändå två förlorare...
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon