Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var ung och naiv när jag skrev den här. Det är jag fortfarande...


Varför?

Varför kriga
när man fred kan ha?
Varför slåss
när man vänner kan va´?




Övriga genrer av Lotte
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-08-13 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lotte
Lotte