Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten

 

bakom mig

hans stora kärlek

inom mig

min längtande saknad

 

framför mig

ett av sorgens många ansikten

 

. . . en spegel




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-23 13:39



Bookmark and Share


  KristinaE
.. sorgens ord saknar botten de tar liksom aldrig slut - vackert skrivet!
2008-11-23

  Hildegun Relefors
Mycket välskrivet, djup känsla, fångad!
2008-11-23

  Bibbi VIP
Så sköna ord.
2008-11-23

  Lejonhjärtas poesi
Ännu ett vackert alster sprunget ur kärlekens varma hjärta med ansikte i sorg, detta sorgeansikte är kärlekens ansikte då sorg är saknandens kärlek.
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP