Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besvikelser

mina planer
som jag hade
dom blev aldrig av
och våra planer
ska vi inte ens
prata om

det är okej
att vara ensam
när man inser
att folk aldrig försvinner
bara för att dom
försöker
bara för att dom
lämnar en

du syns alltjämt i mig
om man håller
mig mot ljuset
kan man se din profil
din vackra profil
som en vattenstämpel

du syns i mig
fortfarande
om man håller
om mig som du gjorde
så lämnar man spår

men minnena
väljer jag att omfamna
jag kan ändå inte
repa upp eller glömma
jag kan välja när dom får
omfamna mig
igen
och igen
och när dom
måste lämna mig ifred

och allt det sönderdrömda
allt det förkrossade
besvikelserna
förhoppningarna
och nederlagen
dom hänger jag
som glittrande daggdroppar
i luggen
och i ögonfransarna
dom faller när jag börjar gå




Fri vers av kniv-ebba
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-23 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kniv-ebba
kniv-ebba