Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är slut nu
















































Det är slut nu
på allt
mellansnack
all skit som gror
jag kommer inte våga
men jag vill
systerskapsbror
- jag älskar dig.
hoppas att änglarna
bär mig
på sina vingar
för jag kommer dö
det är det där
sjukliga hjärtat
som njuter och tvingar
Det är slut nu
för det gör för ont
Det är slut
på all skit
på min trötthet
varenda tårfylld
liten vanskapt bit
nu ska jag sova istället
om nätterna
'leva lite mer'
det är slut på
lögner och
ansträngningar
på utåin och
urvrängningar
händanefter
ska jag älska dig
genom att ta tillbaka
mig själv
finna lite kärlek
i någon sorts
tårfylld
syndaflodsälv.
och ja
det är slut nu
'men bara
BARA
'det ska du veta
på det där
dumma
mellan oss
på det där
trötta
mellan oss

jag ska stycka det
i små snöflingor










(o hoppas jag inte råkar
få med en bit av kärleken)




Fri vers av P o e t r y S o f i e
Läst 613 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 18:28



Bookmark and Share


    vemod
FINT!:)
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

P o e t r y S o f i e
P o e t r y S o f i e