Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åldrandets tankar


inse inse

ibland vill jag inte inse

inte inse

att mitt liv
snart är en gammal senil tants

att mitt liv

snart är något
någon annan bestämmer över

att mitt liv

är att bli matad
är ett kolli någon byter blöjor på

då kommer rädslan
och ångersten vill kasta mig ut för klippan.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 325 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-23 18:46



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
ärliga tankar
om åldrandets
villkor...bra!
dock bör man
nog ta en dag
i sänder och inte
oroa sig för mycket
om morgondagen
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström