Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag



en dag så blir allt annorlunda
jag vet och jag vill

det som är sorgset ska blomma
till glädje och lycka

en bukett i min hand
ska slå ut i en omfamning till livet





Fri vers av sunnanvind
Läst 608 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-09-25 17:07



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackra rader!
2016-06-23

  LizaH VIP
Vackert beskrivet
2015-12-12

    snöö
Vilken styrka du för fram. En dikt som skänker hopp och glädje. Som läsare rycks jag med och önskar att jag ska få känna detsamma.
2015-10-13

    JJ VIP
Mjuk tröstande framtidstro! Jättevacker! Mvh. JJ.
2015-10-03

  Lars Hedlin
Verkligen fint framfört...kram
2015-09-26

  ~Leonardo~
God framåtanda i den här texten, skönt.
2015-09-26

  Heikki Hellman
Du diktar mjukt, vackert och berörande!
2015-09-26

  walborg
TAck för fin läsning
2015-09-25
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind