Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår fyraåring väntar på att få operationstid och klippa tungbandet som är för kort. Sen kan även vår kille räcka ut tungan till folk han inte gillar :P


Kort tungband

Tänk vad snabbt barn lär sig att dra nytta av saker och ting.

Vår kille klappade till lillasyster
och vi sa Nej! så gör du INTE!
Du kan prata med henne i stället och visa hur du vill ha det.

Svaret kom blixtsnabbt

-MEN! jag har ju för kort tungband!!!


*skratt*




Övriga genrer av Therés
Läst 338 gånger
Publicerad 2008-11-24 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!