Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var i november sommaren slocknade


det var när alla löv föll
strax innan snön följde efter

när bara vilsna hundägare och gamla
nästan utslitna trädgårdsmöbelgrupper ingen egentligen ville ha
orkade vara utomhus

det var då
det vackra började

det var då




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 14:22



Bookmark and Share


  kath
...det var då mitt hjärta fann ro och de vackraste bilder bildade meningar i mina steg .....

så blev mina tankar när jag läste ... tack!!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP