Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Breathless



When I gaze upon you

Your beauty robs me of my breath

But thats ok

Cuz with one smile it more then repayed








Fri vers av Karl Springe
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe