Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjukdomens tid i november, tröttsamt med feber och förkylning och snöhosta, jag hittade på den sista men med nya grejjer hela tiden så finns ju risken att manfaktiskt kan hitta något nytt i alla dessa härvor. ?


Bacillchill

Den mest depressiva tid är då man känner att man är på väg att bli sjuk.
Men slå till då?
Jag vill ju inte känna att du glömt mig, bacillen?
Bacillen, Baciiillen. Komsi , komsi.
Jag hostar och nyser och skakar och fryser och den enda jag har att hålla om när jag är sjuk är du, så nu kom.
Kukeliku, dagen är ny, gry med feber och snor. Jag älskar att göra ingenting, bara ligga där och vara, Det är tråkigt. TV?
Det finns inget att se,av det som finns har jag redan sett allt.
Jag är dålig på att vara dålig det är som att bli överkörd år båda hållen. Man har inget kvar.




Övriga genrer av Cizzi
Läst 396 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 01:28



Bookmark and Share


    Jonas Söderlind
jag känner igen dig. visst var du med på big brother? eller var det baren, den där dokusåpan några år sen?
2008-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Själv läser jag. Men det gör jag även om jag är frisk.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Cizzi
Cizzi