Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lotusskymning





Sluter bladen


tätt


om min skulderblad








En lotusblomma



vid skymning











Skuggorna


som skymmer


min nakna skrud



liknar




ditt leende




Fri vers av Plumflower
Läst 469 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-25 17:36



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Underbar liknelse där på slutet! Fin stämning genom hela dikten.
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower