Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min syn..


- glimmandeyrsel -




- glimmandeyrsel -



du kastar gnistor
som knastrar
och jag falnar ihop

för att se glöden ruva
i skocken av samvetskval
och förundras över
egenpåtagen
dumstridighet

ändå står vi där flämtande

och
ska älska
naturligt och utpräglat
av det totala nuet
för att söka ömma innertrådar
som synar
och helar själ
med alltets krypande knott


.




Fri vers av Själabarn
Läst 351 gånger
Publicerad 2008-11-26 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Själabarn
Själabarn