Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Avlägset hör jag hornen
Trumpeterna som kallar
Bortom stormens muller

Samtidigt som jag spelar
Åtminstone två toner
Kanske månen faller




Fri vers av Seud P Myno
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno