Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan - remix (mullrig)

Stormen kallar
Hör jag?
Samtidigt som månen kanske faller

Bortom trumpeterna
Spelar avlägset muller
Som toner
Åtminstone två jag




Fri vers av Seud P Myno
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno