Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan inspirera


En ovanligt fin höst


när vi möttes var de flesta träden gula
några var fortfarande gröna
jag såg att några träd var röda och orangea
precis som eld, förtrollande och snudd på farligt
för det öga som väljer att se
istället för att observera

nu är löven nästan borta, färglösa
vilken tur att det finns färg och nyans
mellan dig och mig




Fri vers av Gronia
Läst 373 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-26 13:35



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"nu är löven nästan borta, färglösa
vilken tur att det finns färg och nyans
mellan dig och mig"
Vackert skrivet!
2008-12-26

  Claes Eliasson
Fin text! varm och go´!
2008-12-08

    Glittra G
mm så vackert .... i al sin enkelhet, behövs inte fler ord.
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gronia
Gronia