Foto Ulla T
Vad har vi med oss i våra bagage
(tyvärr försvann text och kommentarer när jag skulle byta bild)

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T
Vad har vi med oss i våra bagage
(tyvärr försvann text och kommentarer när jag skulle byta bild)

 




Vresig fur eller böjlig bok

 

sjukdom

dyster tystnad

sorg

präglade min barndom

 

ändå är min grundton den lyckoglada

 

inte gråta

inte sjåpa sig

inte vara till besvär

 

ändå är det precis det jag har gjort

 

gråtit

varit till besvär

en riktig "sjåpagås"

 

för jag är ju jag

 

kanske mera vresig fur än böjlig björk




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-26 21:03



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Att vara en vresig fur det är gott....den står rak
Vacker och vis dikt
2008-11-27

  Gunilla VIP
*L*
Underbart!
Vresig fur!
Stå rakt!
Kunna anpassa
växtsätt efter
naturen.
Kunna användas
till så mycket.
Vad skulle Sverige
vara idag utan
alla sina vresiga
furar?
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP