Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckligt slut


BORT - GÅNG/ HUVUD-LÖST

Händerna bär upp armarna.

Fötterna går iväg med benen,
fästade vid bålen.

Skuldrorna bär upp hattbrättet -
under kullen dämpat gny och gnäll.

Hatten bärs nertryckt på skuldrorna
när den styr rätt ut i vattnet.

Guppar ännu på ytan.

Sjunker..





Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-26 22:09

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Burr. Och skratt. Och funderingar.
2008-12-24

  Ulf Lagerholm
denna var gosego, äntligen nåt att hala in, syna litt extra där i håven, iblann har man anledning tacka den blinkande stjärnan där ovan, att man trots allt tog sig igenom alla vedermödor, slutförde sin skepparexamen
2008-11-28

  KristinaE
*L* åt allvarsord med skämtsamt upplägg som med få ord ger en tanke om livets väg mot eller till vilan ... !
2008-11-28

  © anakreon VIP
Tack för dagens bredaste leende
från en man som aldrig bär hatt.
Carl-Erik
2008-11-28

  © anakreon VIP
Tack för dagens bredaste leende
från en man som aldrig bär hatt.
Carl-Erik
2008-11-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Ibland känns det verkligen som om man går under och drunknar... och inte orkar man som förr heller, för då var man ju som en sådan där rysk docka, och när man åkte ner så åkte man alldeles strax upp igen.
En skämtsam text vid första läsningen....innehållet djupt seriöst.
2008-11-28

  Eva Langrath VIP
Med humor beskriver du känslan av kroppens trötthet.

Eva
2008-11-28

  fågel grå
Du är så klurig och bra.
2008-11-27

  Gunnel Eriksson VIP
Den här dikten måste man fundera på!
2008-11-27

    ej medlem längre
Surrealistiskt men ändå trovärdigt. Bra!
2008-11-27

  Njord
Läser detta som en drunknades vandring. Otäck men vacker.
2008-11-27

  vera gade VIP
Till Rachel: åldrandets obeveklighet
2008-11-27

  Rachel Roth
mystisk, många tankar.
vad händer egentligen?

känns otäck
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP