Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjen vad gör jag med den

 

så har glädjen den där som jag är född med

återvänt efter tio års bortovaro

inkluderat de tre år jag levt i akut sorg

efter min stora kärlek

 

glädjen gör mig så gott

och jag är oerhört tacksam

över att den har

återvänt till mig

för den tillhör faktiskt mig

 

men vad ska jag ha den till

när jag inte får dela den

med min älskade

för han var den som

hade förtjänat det mest

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-26 22:13



Bookmark and Share


  * Ammi *
Åh låt den bubbla och ta stora klunkar ..
och som någon skrev, han vill nog säkert att du ska må bra och kunna glädjas
kram
2008-11-27

  Njord
Njut av din nyfunna glädje och kanske finns han där och gläds med dig att du åter hittat glädje i livet ( och vovven förstår och vill dela)
2008-11-27

  LassO
som sagt... vad vet du om han delar den med dej, eller inte...?
2008-11-26

  Gunilla VIP
Starka känslor som glädje,
kärlek, passion är för mig
gränslösa.
Jag är övertygad om att
din älskade ler med dig,
gläds med dig, från sin
himlapunkt och önskar
inget högre än ett rikt liv
för dig.
2008-11-26

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt.
Bra skrivet.
Kram min vän.
2008-11-26

  Bibbi VIP
Jag tror ingenting gör honom gladare än att se Dig glad idag Ulla.
Det är det hägern vill säga som Du möter då och då som en hälsning från Din älskade...
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP