Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan december


snön knarrar inte
och kurragömda stjärnor

töväder på gång




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 22:23



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
snyggt!
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP