Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 1992. Every passing minute is another chance to turn it all around. (Sofia Serrano, Vanilla Sky, 2001)


Allt det där som glittrar i backspegeln

Ett alldeles eget liv
Skrattande lyfter du din blick
och ser ut över det

... allt det där som doftar i regnet
... allt det där som glittrar i backspegeln
... allt det där som finns innanför
Alltihop är ditt, om du tar det

Du ska smeka det växande gräset
leta bland stenarna
samla på skärvorna

Lysande, skälvande, ska du resa dig
Nyvaken blinka mot stjärnorna
och besegra världen, gång på gång
Gång på gång




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 622 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 01:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, jag gillar innehållet i texten, men jag tycker du kunde göra några reflexmässiga slag på retur i själva textrutan innan du skriver in eller lägger in själva poesin, så det blir litet luft o mellanrum mellan titlen och textmassan
för övrigt får texten sina trenne alptoppar för sitt skimmer
2009-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg