Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orm, dansa efter min pipa

Hur ska jag förstå dig
När du
plötsligt
Flaxar över hötorget med suckar
från diafragman

Suckar som bottnar i Bajkalsjön



Jag är inte döv men
Du är blind


Och jag kan i alla fall fundera


Lite för mycket

Alla säger att mitt golv blir söndertrampat då
och
jag lyssnar
aldrig


Det är bara
snökristaller som kommer innanför dina kläder numera
Säger du
och knyter skorna med tumvantar på

Men jag vet att du ljuger igen


Jag ska ta
Lucias ögon från silverfatet i december


Så kanske du ser igen




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-28 21:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Smärtsamt och sorgset. Se utan att bli sedd blir min tanke,

Eva
2008-11-30

    3_miles_high
Du skriver så fint att det gör ont. <3
2008-11-30

  dead_prez
du är så jävla bra
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion