Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åhja,
jag är väl ingen alls.




hjärtat är trasigt.

vem är jag att säga,
vad lycka är?
när lycka för mig,
är när du ler

vem är jag att säga,
vad sorg är?
när sorg för mig,
är när du är borta

vem är jag att säga,
vad rädsla är?
när rädsla för mig,
är när du inte tittar tillbaka

vem är jag att säga,
vad kärlek är,
när mitt pepparkakshjärta
är trasigt?




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-27 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum