Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminns av andras berättelser i serien "Himlen kan vänta"




Mardröm utan slut

 

mardrömmen började en dag i november

för precis tio år sedan

och jag minns i detalj hur

jag föll

 

men hur skulle jag

kunna falla omkull

när det var min älskade

som fått sin dödsdom

 

i minnenas överfall

kommer de starka känslorna fram

likadant idag som då

det behövs inte mycket för att

locket ska lyftas

 

så pyser det ut

bitar ur en mardröm

som aldrig tar slut

så länge jag finns kvar

 

himlen kunde inte vänta

på min älskade och jag

undrar ständigt

varför den väntar på mig

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-27 22:55



Bookmark and Share


  Njord
Underbar text , vemodig och sorglig men vacker.
Man måste leva varje ögonblick och se nya vägar. Även om det kan kännas nattsvart och hopplöst.
2008-11-28

  Eaglemountains VIP
Gud utsätter oss ibland för prövningar, som vi inte förstår, men jag tror att Du har mycket kvar att göra i detta jordeliv, därför vill GUD att Du ska vara kvar, föra budskapet vidare, hjälpa andra, precis som Du gör nu .....
2008-11-28

  Eaglemountains VIP
Där skall all nåd du gav så för min syn
Såsom en stege, rest upp emot skyn
Änglar där vinkar mig
Närmare Gud, till dig
Närmare Gud, till dig
Närmare dig!

*****************

Sist, när jag ställa får uppåt min färd
Och jag har bakom mig jordelivets värld
Viskar det åt mig:
Närmare Gud, till dig
Närmare Gud, till dig
Närmare dig!
2008-11-28

  Bibbi VIP
Står det inte någon stanns: "Låt min själ komma till mognad innan Du tar de hädan"
Vi ser inte hela biten av vår vägsträcka
men Någon gör det.
2008-11-28

  Blåbäret
"i minnenas överfall"...så exakt beskrivet om hur det känner då det kommer över en...stora och svåra rader du delar med dig av, berör långt in i hjärtat...
2008-11-27

  Sladjana Zubcevic VIP
"himlen kunde inte vänta

på min älskade och jag

undrar ständigt

varför den väntar på mig"
Smärtsamt vackert skrivet, min vän.
Kram
2008-11-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP