Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=rwMj8pGpIKE


Fjärde Världen (Dunkel)


ur bakgata
en avart till neon

som varelse vägrad
identisk men träffad

barfötter trampar
vrider någons lott

en familjs bot
väcks när knasterfrost

inatt ska hamn
sluka stad

och visslan
ljuda om

ett spektakel

underjorden













Fri vers av Pah
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-28 01:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är en hejare på rubriker och det visar du bl a här!!
2008-11-28

  Bjarne Nordbö
Ok. Jag är djävligt trött nu, men en sak fattar jag. Detta är bra. Mycket bra till och med. (inte utan att den framkallar några mardrömsbilder här under trötta ögonlock) Bilder är bra. Det vill jag ha när jag läser poesi. Och jag fick.
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Pah
Pah