Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det där med att vara människa är inte lätt 

 




Konsekvenser

 

det får konsekvenser

handlingen och ordet

sagt och gjort liksom

osagt och ogjort

 

så vad är bäst

 

överilade handlingar

eller ogjorda

 

ord som inte borde sagts

eller ord som borde sagts

 men inte gjorde  det

 

ibland ger vi oss inte

tillräckligt med reflektionstid

 

och så blir det som det blir




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-28 08:27



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Så sant så sant.

Eva
2008-11-28

  * Ammi *
tänkvärt minsann !
i stundens hetta kan allt gå fel, eller kanske t om rätt...*L*
2008-11-28

  Mats Henricson
Oerhört tänkvärt ! Bokmärker !
2008-11-28

    wildrosen
Sanna visdomsord. reflektion ger rekreation..
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP