Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Supa som svin!

Jag ska hälla spriten i halsen
Låta den cirkulera i mitt alkoholomlopp
Jag ska glömma vad de kallar livet
Det har jag redan supit bort

Dumma saker ska bli min vardag
Aldrig mer ska jag göra något klokt
Mina drömmar och hopp ska försvinna
Aldrig ska jag tro på något gott igen

När vinet börjar sina
Och ölen inte längre än min hand
Ska whisky med sin ålder
Ge visdom och ta kloka beslut

Mina vänner frågar blir så arga
Min familj vill stoppa mig
När jag kör iväg med den stulna bilen
Genom staden jag en gång föddes i

Vad i livet finns det att vinna
Som du inte kan förlora igen
Vad i livet har du att förlora
När du inget längre har

Ja visst kan livet försvinna
Men det är inget värt för mig
Jag förlorade det sista värt satsa på
Dagen du gick från mig

Tragedi och värdelös poesi
Blir allt ni får från mig
Jag gömmer mig i natten
Och försvinner med den när det bli dag

I morgon
Finns inte längre jag




Fri vers av Free
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Free