Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen finns, men framtid?

Öppnar upp fönstret
som länge varit stängt

Trots snö igår
men borta idag
avslutas kvällen med en känsla av vårsommar i luften

Förbi passerar några unga vintage-klädda killar och tjejer
Dom ler och säger "Hej!"
Jag ler tillbaks

Andas in en doft av parfym blandat med röken från deras cigaretter

Det för mig tillbaka några år

Nu väntar jag på att min älskade ska tillfriskna
Så att vi kan leva våra liv tillsammans
resten av tiden

Men...

För varje hopplös dag
dör en del av mig...










Copyright ~ Pluie ~©2009




Fri vers av ~ Pluie ~
Läst 467 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-29 01:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Hopplöshetens dagar är snart förbi, och då återvänder det ljusa med livets gnista i släptåg ..... och framtiden ter sig mycket ljusare .....
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

~ Pluie ~
~ Pluie ~