Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det moderna livet

det är så nu för tiden
man låtsas bädda och
sen låtsas man sova...




Övriga genrer av Människa
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människa
Människa