Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart som solen

Gömd i skuggan av ditt leende
låg din längtan efter ensamhet

Du var en bland många tusen, jag
var allt för mig, men vi
levde länge av vår tvåsamhet

Som vinden vänder blad till nya blad
så möttes vi en dag i solen
Vi sökte länge efter något annat
Tills inget annat fanns än något annat

 

Elden falnar sakta i oss alla
Tiden läker aldrig våra sår, men -

 

 

- jag vill smekas av mystiken
och det uppenbara
Jag vill alltid känna livet slå

Ta mig närmare intill dig
Ta mig in i dig
och låt mig en gång vara allt

 

 




Fri vers av Jonas Rudberg
Läst 686 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 00:04



Bookmark and Share


  Blåbäret
känner mig alldeles ordfattig här...har svårt att få ihop till en vettig kommentar...så välformulerat du skrivit..."Vi sökte länge efter något annat Tills inget annat fanns än något annat"...du fångar orden så fantastiskt, språket talar så till mig, avstånd och närhet flätas samman med längtan och livslust...applåd
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Rudberg
Jonas Rudberg