Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyvärr asså...

 

Vi skrev en dikt

en jävla bra dikt

om bananskal och sex

eller va fan det nu var

men syrran då

jo hon klickade bort hela skiten

så tyvärr

den där bra dikten ligger i en grav

för skrivna raderade dikter

som aldrig kommer bli lästa

*lägger en blomma på graven*




Övriga genrer av Spider
Läst 721 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-11-29 00:42



Bookmark and Share


  Knickedick
Den vackraste visan om kärleken, kom aldrig på pränt
2009-09-03

  Sanna i badet VIP
Vet hur jobbigt de e...!
2009-07-24

  aol
tragiskt ler vemodigt så kan det gå
2009-06-18

  korpfjäder
beklagar sorgen...
2008-12-31

  Lyckohäxan Enediel
*visslar och viftar på tårna*

Exakt hur många syrror har du som skriver poesi med dig sa du?
2008-11-30

  Staffan Welroos VIP
känns igen. var med om samma sak härom veckan... jävligt störigt när det händer. välformulerat!
2008-11-30

  Blomster
Jag får gratulera till placeringen! Men vad passar bättre på den listan än en text om förlorade ord? ;)
2008-11-30

  Bjarne Nordbö
Spider, har du vässat struten.
2008-11-30

  Madjori
Jaaa, du...Hur många gånger har man inte gjort det...snacka om att bli frustrerad.. har väl snart fyllt gravkammaren med felaktigt radderade alster...
Som tur är så vet jag att man skriver nytt ...så även du..

Ha en go helg!
2008-11-29

  glittertindra
beklagar sorgen djupt, ni har min stora medkänsla här.. kommer med en blomma..
2008-11-29

  micke marin
Tragiskt alltså, tragiskt. Beklagar sorgen!
2008-11-29

  Blomster
Glömde ju... Jag lägger mig själv på graven så blir det ett helt fång med blomster för den som aldrig fick se ljuset!
2008-11-29

  Blomster
Värst vilken celebert besök sajten fick i natt! VÄLKOMMEN hörredu! =D

Och jag måste ju säga att jag gäääärna hade läst om banaskal och sex - blandningen låter "annorlunda" liksom - och sörjer den för alltid försvunna dikten! *snyter mig lite*
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider