Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krigszon Nr 6



Lågorna flyr genom natten
I himlen som saknar gud
Smälter familjen

Finner inga spår för morgondagen

Vi plockar plastkassar och kartonger
Petar i grunden till huset som var
Vandrar genom kristallerna

Finner inga spår för morgondagen

Namn finns inte längre
Allt och alla föser vi bort
Går tröstlöst tusen varv runt jorden

Finner inga spår för morgondagen

Hon hade köket nerpackat i byxfickan
Rummen som aldrig existerat
Drömmarna vilket lindade hennes hjärta

Finner inga spår för morgondagen

Och så var det barnet
Som glömde bollen kvar i rosenbusken
Gick till sängs med kläderna på

Finner inga spår för morgondagen




Fri vers av Jesper Kling
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-29 09:54



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En svår verklighet som är sann för många delar du med ord som flyter fram.

Eva
2008-12-04

    deb8
Otroligt snyggt poetat det där. Dina ord berör otroligt och förstärks av upprepningarna som skapar tyngd och harmoni till texten. Otroligt sorgligt det här och åter igen en bitter verklighet för många på denna planet. Känns viktigt att bli påmind ibland...
2008-12-02

  Dr Jimmy Johansson The 777
-Du Verkar Ha Bra Koll På Dina Ord Jesper Kling Och Det Tycker Vi Om-
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Kling
Jesper Kling

Mina favoriter
Rannsakan