Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

grimas


imorgon ska jag börja åldras baklänges och kväva
alla iq befriade känslor

jag ska leva med hjärnan som min högra hand
kasta hjärtat åt hundarna och försöka le
och känna nånting samtidigt
för norrland är vackert nu

och du passar inte in här




Övriga genrer av camillala
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 10:23



Bookmark and Share


  inutimonster
och slutet är så bra. bara så!
camilla, du är bra!
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

camillala
camillala