Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T




Den långa vägen

 

mitt i livet

finns det ofta

inte tid för

reflektion

 

det är fullt upp

med att hinna med

utan att stupa i

väggarna

 

det oundvikliga inträffar

krisen ett faktum

förlamande

trauman

 

kanske är det då

först då

insikter väcks

livet är ändligt

 

hur ska jag

på bästa sätt

använda återstoden

av mina dagar

 

inte förrän man själv

drabbas börjar

förståelsen för andra

att mogna fram

 

det är vid det vägskälet det livsviktiga valet görs

 

mitt val blev att inte

lägga locket på att

stå still i smärtan

fortsätta mogna

 

det gör ont att se

allt man gjorde fel

när felen faktiskt

var mina

 

sanningen gör ont men det finns en större smärta

 

att bli kvar i sig själv

att inte se andra

att inte djupna i känslor

att fortsätta jakten på ingenting

 

det krävs mod att gå den långa vägen . . . . . .

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 10:36



Bookmark and Share


  Ilona _L
Mycket klokskap och kvinnokraft i dessa ord!
2008-11-29

  Michaela Dutius
Underbart vacker och svidande sann
2008-11-29

  lyckeli
den här träffade där den skulle
arbetar på en rehabavdelning
där vi arbetar mycket med detta
att inte stå still i smärtan
resten av livet
att kunna till slut nyttja den

ber att få låna dina ord
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP