Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om ett möte med någon från det förflutna


våra vägar korsades igen

 

Håret lockar sig i nacken

och ålderns gråa hår

har satt sina spår i ditt

mörka hår,

gjort dig ännu snyggare

och mera manligt mogen.

 

Ögonblicket i väntan

när jag såg dig igen.

Snön, kylan och mörkret

försvann och värmen kom tillbaka

 

solen lyste min väg

av ödets möte med dig,

ville veta mer om ditt liv,

men möjligheten fanns inte.

 

Du var på väg mot ditt

och jag mot mitt.

Du fanns i mitt liv en gång

i skuggan av min "stora kärlek".

Du hade ditt liv

och jag hade mitt även då...

 

Du tände elden

i mitt bröst igen,

lusten att röra vid dig

var översvallande

och överraskande...

 

Här har varit sand

och torka nu i flera år.

Inte ens törstig av

begär eller längtan.

 

Ett torrt löv existerande i

ett tidlöst tomrum.

Undrande om livet

skulle fortsätta att vara så.

 

Jag tackar gud för vårt

korta möte, för ditt

varma och glada leende.

En kort stund hittade

jag ett "hem" hos en man.

 

Jag bevarar minnet

i mitt hjärta för evigt...




Fri vers av klio
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 15:24



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Så kan kärleken blomma igen
2011-07-19

  Miss Mod
Vissa minnen blir starkare med åren, fint fångat!
2008-12-14

  MammaMia
Visst har vi väl alla den där kärleken som finns bevarad i ens inre... Som kan komma fram i ett möte..... Men att det kanske tillhör det förgångna.... Kram
2008-11-29

  MammaMia
Så fin om ett möte med det förflutna, som finns där inne som ett minne som väcks till liv.
2008-11-29

  Sladjana Zubcevic
"Jag bevarar minnet

i mitt hjärta för evigt..."
Smärtsamt vackert.
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

klio
klio