Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nocturne

 

svanen guppar på vågen

med huvudet i sin vinge

sover hon

i sin egen värme

 

jag minns hans varma

välkomnande arm

minns lyckan över

att få sova hos honom

 

medan jag

försöker sova

utan hans

värme

 

och undrar om hans arm väntar mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-29 17:11



Bookmark and Share


  Njord
Vacker text så här i novembers sista andetag.
Du är ju som en svan just nu. Sover på din egen vinge.
Fint minne med en varm arm att sova på.
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP