Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar

ilsknar till
vredgas
ledsnar
ger upp

Slutet gott...


Så kommer du tillbaka

värms upp lite...
det ljusnar
ser fram emot en dag till!





Tills du lämnar mig igen...




Fri vers av hilja
Läst 402 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja