Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidriga...

Patetiska varelse, du äcklar mig
Kastar upp en flod av kräk
Hela världen fylls av spyor...


Du får simma fort och hålla för andan!




Övriga genrer av hilja
Läst 411 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-29 22:24



Bookmark and Share


  wiicca
Så jävla bra, du får ut dina känslor så jävla bra i skrift!!
2009-08-13

  Skäl till själ
må lite illa när jag läser det.
men jag gillar det!
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja