Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten och barnen behöver snö

Rasmus, 4år, tittade på regnet som sköljer bort all vit snö
och han utbrister högt och ljudligt

-Men mamma!!! så får det ju inte göra!
Då kan ju inte vi och barnen leka i snön mera.

Jag tröstade då med att det kommer förhoppningsvis mer snö, längre fram.

Och jag hoppas verkligen...för barnen...för mig....
och för Tomtens släde och hans renar

Vem vet! i år kanske Tomten kommer på VATTENSKIDOR




Fri vers av Therés
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-29 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!