Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My life.

Du får inte ta av mitt hjärta
om jag inte får tillhöra ditt
Du får inte andas min luft
om du inte andas ut
Du kan inte riva mina murar
som jag långsamt byggt upp
Du kan inte sakna mig alls
om du aldrig låter mig gå
Du kan inte leta efter kärlek
om du inte ger själv
Du kan inte rasera mitt liv
utan tanken att bygga upp
Du får inte leva mitt liv
för då går jag härifrån

081128 10:04










Fri vers av Omhimlenvoreblå
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-30 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå