regnbåge
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
regnbåge


och så förstörde jag världen..

En efter en,
faller mina tårar,
jag gråter över
de människor jag sårar.

Jag skulle rädda alla,
från olycklig kärlek, krig,
och från nätter kalla,
ingen skulle lida.

Jag skulle färga världen med lycka,
i stället är jag fortfarande,
världens största olycka,
som vandrar runt och klagar.

Jag var väl regnbågen,
som skulle färga vår värld,
men jag upptäckte,
att den inte var något värd.

Utan färg och utan kritor,
är jag värdelös.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 365 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-30 12:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men du är inte vad du gör utan vad du är.

Jag tycker om din dikt.
Den andas.
2008-12-01
  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum