Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte det att jag inte har försökt.....
Jag kan lova att varje morgon är en ny utmaning.....




Lättare sagt än gjort

 

några människovänner

är kvar därute

trots allt

 

skraltig kropp kanske

aldrig läks

trasig själ går samma väg

 

såren av min längtan

går ständigt upp

borde väl ha sytts

 

att bejaka det liv

jag snuvats på

är lättare sagt än gjort




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-30 13:19



Bookmark and Share


  * Ammi *
Smärtsam läsning, och en utmaning värre än det mesta, en stor famn att få gråta ut i önskar jag att du har, och jag förstår precis hur du känner vännen!
Upp och ner .. och man funderar ibland, till vilken nytta? sen kommer de där ljusglimtarna som man suger i sig som ett läskpapper, och det är ju då det känns så bra! förhoppningsvis ska de bli fler och fler
kram
2008-11-30

  Njord
Vackra och vemodiga ord som speglar kampen att finna ett liv igen.
Tycker om den andra versen, orden flyter obarmhärtigt.
Gråta är bra, tror jag. Bara gråta så man inte orkar längre.
2008-11-30

  Mona*
Smärtsamma ord. Ja vad har du haft för val annat än försökt. "såren av min längtan" Såren som inte kan läka förrän de är läkta. Leva med smärtan.
2008-11-30

  Sladjana Zubcevic
"att bejaka det liv

jag snuvats på

är lättare sagt än gjort"
Smärtsamt.
Bra skrivet min vän.
Kram
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP