Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

"Jag älskar dig"


smeker mig med ord från fuktiga läppar
från djupet av ditt bultande hjärta
hör jag ljudet från ditt viskande innersta
som mjuka varma droppar på min hud...
Mjuka varma droppar av blod
tränger in i min hud
tränger in i mitt sinne

målar mitt Jag.

Jag vill känna dig
i mig för alltid

förevigt



Älskade Älskar




Fri vers av hilja
Läst 512 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-30 13:38



Bookmark and Share


  wiicca
Så jävla bra!!!!
2009-08-13

    Mr.painter
Kanon
2009-02-07

  Lejonhjärtas poesi
Tolkar in allt i detta av förtrolighet och respekt, själavärme, sensulism och erotisk extas inte alls illa en sådan önskedröm in i kärlekens evighet.
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja