Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till sist får allt sin förklaring


Barn lurar man inte

 

aldrig hörde jag

att det var roligt att få

en liten flicka

 

inte minnas en kram

ett varmt ord

snarare tystnad och ironier

 

barn känner ändå

vem den varma

är

 

barn lurar man inte




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-30 20:43



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det är det stora med barn (bl.a.), att de har sin förmåga att leva i fullständig sanning, medan vi vuxna har tvingats lära oss ljuga både för oss själva och varandra. Vi kanske måste det ibland för att tillvaron ska bli uthärdlig, men en konstnärssjäl ser ibland lika bra rakt igenom, som barnen.
2008-12-01

  prinscess VIP
det var dagens sanning
av barn och fyllon får man reda på sanningen
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP